Ana Akkermann

Ana Akkermann

0909 0237 (€0,80 pm)
Box 01
Status:

Specialisatie(s) Transformatie, Bewustwording, Echtscheiding, Narcisme, Relaties, Mindfulness, Geluk Coaching,
Talen Engels, Duits, Nederlands
Website https://www.rimpelsopjeziel.nl/over-ana

Worden wie je werkelijk bent. Ik kan jou helpen met het inzichtelijk maken van gedachten en angsten die jou belemmeren jezelf te zijn. Een transformatieproces kan zeer ingrijpend zijn. De angst voor afkeuring en er niet meer bij horen, vormt vaak een blokkade om dit proces te doorleven. Wie echter tegen zijn innerlijke gevoelens vecht, is ongelukkig en kan dit zelfs gevolgen hebben voor de gezondheid. Er anoniem over praten met iemand die jou niet persoonlijk kent, is de eerste stap. Je krijgt geen oordeel als feedback. Niet alleen grote transformaties maar ook kleine veranderingen en twijfels kun je met mij bespreken.

Jarenlang werkte ik op de grote lijnen zoals Astrotv en Dit is mijn toekomst. Ook heb ik een korte periode (onder de naam An de Wit-Akkermann) het live programma AstroTv gepresenteerd. Hier heb ik mij kunnen ontwikkelen als intiutief coach. Naarmate ik mijzelf ontwikkelde, veranderden de gesprekken op de lijnen en ontdekte ik dat veel mensen oprecht behoefte hebben aan steun tijdens moeilijke levensfases. Ik kwam tot de conclusie dat ik meer wilde zijn dan een waarzegger. Deze ontwikkeling heeft er toe geleid dat ik deze hulplijn heb opgericht. Nu kan ik mijn levenservaring gebruiken om anderen te helpen tijdens het verwerken van een pijnlijk verleden en ondersteuning bieden bij het herinrichten van een nieuw hoopvol leven.

Daar ik een drukke praktijk heb, kan ik helaas niet altijd online aanwezig zijn. Je kunt via het contactformulier op deze homepage een afspraak met mij maken. Ik neem z.s.m. contact met je op.

Lees ook de blogs van Ana

Gebruik je magische krachten

De weg van transformatie

Meditatie bewustwording van overvloed

De ziel wil dansen door het leven

Jezelf verliezen in een relatie

Groeien vanuit onderdrukking


Interview met Ana


Lees ook mijn boek Rimpels op je ziel 

Rimpels op je ziel vertelt het levensverhaal van Ana gedurende 1957 tot 2000.

Openhartig schrijft zij over haar spirituele ontwikkeling en de confrontaties met haar omgeving. Vanaf haar vroege jeugd werd zij geconfronteerd met dominante persoonlijkheden. In het heden ziet zij deze persoonlijkheden als haar grootste leermeesters. Ana besloot uit haar rol als slachtoffer te stappen en de onderdrukking om te buigen naar kracht.

https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=8462

Recensie schrijven

Bent u (recentelijk) geholpen door deze coach? Laat hier uw recensie achter.
Uw naam zal niet zichtbaar op de website verschijnen.