Linda

Linda

0909 0237 (€0,80 pm)
Box 03
Status:

Specialisatie(s) Kindertekeningen lezen, Kindertolken, Opvoeding, NLP, Kindercoach, Kind van 9 EXPERT, Systeemcoach
Talen Nederlands
Website https://lindawalinga.nl/

Zit je kind niet lekker in zijn vel trek dan aan de bel! Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en hun opvoeders. Kinderen geven tekens maar wij hebben dat vaak niet door. Wij vinden het gedrag al snel lastig en weten niet meer hoe we het kind kunnen bereiken.


Door samen met jou een tekening van je kind te bekijken komt er al heel wat boven tafel. Een kind laat in zijn tekening zijn kracht en zijn ‘klacht’ zien. Dat geeft inzicht in de situatie waardoor je handvatten krijgt om met deze situatie om te gaan. Je kunt de tekening tijdens het gesprek mailen naar contact@lindawalinga.nl 


Bovendien kan ik een vertaalslag maken van jouw verhaal over het kind, naar een liefdevolle boodschap van je kind naar jou. Dat klinkt misschien een beetje vreemd maar ouders zijn vaak erg ontroerd hoe goed het kind weet wat jij nodig hebt. Ouders voelen dan ook die onvoorwaardelijke liefde die het kind voor hen voelt.


Dit alles maakt dat jij vooral inzichten krijgt in wat er achter het gedrag van je kind zit. Een kind heeft altijd een goede reden voor zijn gedrag. Ook al kunnen we het gedrag niet goedkeuren. Hoe mooi is het als jij een beetje meer gaat begrijpen van die reden. Ook jij leert beetje bij beetje de tekens verstaan waardoor er meer rust, harmonie en plezier in je gezin zal ontstaan. 


Ik doe niets liever dan werken met kinderen en hun begeleiders/opvoeders. Mijn ruime ervaring in het basisonderwijs en de bewuste keus niet meer als leerkracht in het onderwijs te willen werken maar mijn praktijk uit te bouwen om zo op mijn manier het kind, het gezin en de klas te kunnen ondersteunen. 


Meer info op https://lindawalinga.nl/

Lees de blogs van Linda

Help mijn kind is 9

Wil jij ook zo graag in de hoofdjes van kinderen kijken?


Recensie schrijven

Bent u (recentelijk) geholpen door deze coach? Laat hier uw recensie achter.
Uw naam zal niet zichtbaar op de website verschijnen.