Madama

Madama

0909 0237 (€0,80 pm)
Box 05
Status:

Specialisatie(s) Relaties, Liefde, Ouder-kind, Werk, Keuzes, Zingeving, Bedrijf, Levensbestemming.
Talen Nederlands

Vanuit mijn jarenlange ervaring als transformatiecoach geef ik u helder inzicht. Ik schets wat nodig is voor verandering en het beoogde resultaat. Ik werk vanuit wijsheid en liefde. Ik zeg waar het om gaat en waar het op staat.

Als kunstenaar, musicus, dichter ben ik expert in het omzetten van pain in painting of het verwerken van levensgebeurtenissen in gedichten en muziek. Dat heeft geleid tot mijn orakelboek HEMELPOORTEN, waarin de schilderijen als kaarten zijn gedrukt en het werkboek meer inzicht geeft in de betekenis van de gedichten.

Dit is het instrument dat ik in mijn coachingsessies gebruik en dat al bijna 15 jaar zeer effectief is gebleken om in korte tijd een vraag/probleem duidelijk te krijgen en te zien welke stappen mogelijk zijn en wat het resultaat is.

Door die dagelijkse praktijk van mensen coachen met vragen over leven en werk heb ik veel ervaring opgedaan. Mijn passie is dat de ander het helder ziet en weer Meester wordt over zijn leven.

Vanuit alle vragen in mijn praktijk is de ArtofLifeMastership Academy ontstaan met de online leergang: ‘Wees je Leven Meester’ waarin ook gebruik gemaakt wordt van de inspirerende beelden en teksten uit mijn 3 boeken:  HEMELPOORTEN, ‘De Nieuwe Stroming, Kunst als Medicijn van Zijn’ en de ‘TAO van het IK BEN’. 

Recensie schrijven

Bent u (recentelijk) geholpen door deze coach? Laat hier uw recensie achter.
Uw naam zal niet zichtbaar op de website verschijnen.