Melanie

Melanie

0909 0237 (€0,80 pm)
Box 13
Status:

Specialisatie(s) Healing op afstand, Reading op afstand met healing als afsluiting. • Readingen met overleden personen • Engelen

Mijn naam is Melanie, ik ben spiritueel en energetisch therapeut. Ik werk vanuit mijn intuïtie, mijn kracht en mijn innerlijk weten.

Ik haal informatie uit jouw (ziels) energie en die vertaal ik voor je. Dit doe ik bij volwassenen, kinderen maar ook bij overleden zielen.

Ik maak hierbij gebruik van reading, healing, luisteren naar jouw ziel, engelenkaarten en nog veel meer. Ik stem mij af op jou en dan ontstaat altijd een gesprek die bij jou past.Ik bekijk waar jij mee zit vanuit een ander perspectief. Als je het even niet meer ziet, voelt en weet, kan ik je informatie geven waarmee je verder kunt.

Ik kan je helpen met het beantwoorden van vragen die over jou, of jouw leven gaan. Dit kunnen vragen zijn over bijvoorbeeld; eigen ontwikkeling, werk, geld, levenslijn, overleden zielen, levenspad, vorige levens, kinderen etc. Ik kan jou inzicht geven in jouw "levensdoel"

Mijn doel is; jou bewust te laten worden van je eigen innerlijke kracht en intuïtie. 

Ik geloof niet in toeval… daarom zeg ik tot snel!


Recensie schrijven

Bent u (recentelijk) geholpen door deze coach? Laat hier uw recensie achter.
Uw naam zal niet zichtbaar op de website verschijnen.