Sylvia van de Vooren

Sylvia van de Vooren

0909 0237 (€0,80 pm)
Box 06
Status:

Specialisatie(s) HSP begeleiding-Ondersteuning bij chronische ziektes met name fybromyalgie
Talen Nederlands

Helderziend en Heldervoelend-Spiritueel Lichtwerker - Reiki Master Gold - Healing Priesteres - Natuur bewustwording - Rituelen


Het missen van connectie met jezelf, leidt tot depressies en ongelukkig zijn. Vanuit mijn persoonlijke spirituele levensreis en de daaruit voortvloeiende levenservaring kan ik je helpen weer in contact te komen met je innerlijke zelf. Ik mag je hierin begeleiden, door laag voor laag de diepte in te gaan, om samen bij je kern te komen. https://deenergiekehand.nl/


HSP- Overprikkeling van je zenuwstelsel.

Zelfkennis: Begrijp wat HSP inhoudt. Hoe je ermee om kunt gaan samen met je karaktereigenschappen. Het draagbaar maken om te kunnen overleven in de maatschappij. Leer te begrijpen wat je lichaam nodig heeft en naar de signalen te luisteren die het lichaam aangeeft.

Een nieuw jasje: Het verleden doelbewust in een ander jasje steken, nu het voor je helder is dat je een HSPer bent. Door onbegrip van ouders en andere mensen die op je pad zijn gekruist, waren je " fouten " onvermijdelijk. Je eigenwaarde stijgt nu het duidelijk wordt wat het heeft getemperd.

Helen: Je diepe wonden helen is een grote uitdaging. Als kind was je "anders", andere mensen zagen je als "anders", waardoor het niet makkelijk was om te overleven. Het is een lijdzaam pad, maar het brengt je naar je innerlijke zelf terug. Schuif het niet vooruit, maar begin er vandaag nog aan.

Hulp: Voor je eigen bestwil, kan en moet je betrokken zijn bij de wereld om je heen. Jij bent belangrijk voor de wereld. Probeer daar een middenweg in te vinden. Wij van " De energieke hand " kunnen je daarbij ondersteunen.

Omarm de wereld met jouw gave!

Liefs, Sylvia
Recensie schrijven

Bent u (recentelijk) geholpen door deze coach? Laat hier uw recensie achter.
Uw naam zal niet zichtbaar op de website verschijnen.