Dankzij mijn spiritueel bewuste vader groeide ik op met de leerschool van de meesters via diep trance medium en auteur Jozef Rulof. Het boek "Een blik in het hiernamaals", bevestigde alles wat ik als kind al vanzelfsprekend vond. 

Aartsengel Michael 

In mijn kindertijd maakte ik kennis met Aartsengel Michael. Hij nam mij mee naar de sferen. Hier zag ik een intens wit licht dat we hier op aarde niet kennen.

Boek
In het boek Rimpels op je ziel vertel ik alles over mijn ontwikkeling als spiritueel gevoelig kind. 

In de meest moeilijke periodes van mijn volwassen leven, voelde ik (en nog steeds) zijn kracht en liefde. Van jongs af aan voelde ik mij betrokken bij mensen die emotionele hulp nodig hadden. Ik weet dan ook dat Michael en andere gidsen altijd aanwezig zijn wanneer ik mensen begeleid en steun. 


Mijn expertises zijn o.a:

Mindfulness, Regressie, Reiki, Energetische massage/healing, Lenormandreading en paranormale waarnemingen.

Als ervaringsdeskundige op het gebied van o.a. transformatie, echtscheiding, narcisme, relaties en ouderverstoting kan ik je voelen, begrijpen en ondersteunen. 


Worden wie je werkelijk bent
Graag help ik jou met het inzichtelijk maken van gedachten en angsten die jou belemmeren jezelf te zijn. Een transformatieproces kan zeer ingrijpend zijn. De angst voor afkeuring en er niet meer bij horen, vormt vaak een blokkade om dit proces te doorleven. Wie echter tegen zijn innerlijke gevoelens vecht, is ongelukkig en kan dit zelfs gevolgen hebben voor de gezondheid.

Samen met mijn gidsen kan ik je helpen met het herstel van jouw balans wanneer deze (tijdelijk) is verstoord.

Door er (anoniem) middels een telefonisch consult, over praten met iemand die jou niet persoonlijk kent, is de eerste stap. Je krijgt geen oordeel als feedback. Niet alleen grote transformaties maar ook kleine veranderingen en twijfels kun je met mij bespreken.
Stuur mij bericht via contact formulier voor meer info.

Geïnspireerd door Jozef Rulof, Abraham Hicks , Louise Hay, Eckhart Tolle, Dolores Cannon en Doreen Virtue

Behalve Nederlands spreek ik ook vloeiend Duits en Engels

Liefs,
Ana

Auteur van het boek Rimpels op je ziel